Diensten

De diensten van Triple B IT Consultancy:

REQUIREMENTS MANAGEMENT

Het definiëren van requirements (eisen en wensen van de organisatie) is de kritische succesfactor voor het ontwikkelen van nieuwe IT-oplossingen. De requirements geven aan wat het systeem moet kunnen om uw organisatie optimaal te ondersteunen en beschrijven eenduidig wat de IT-experts moeten realiseren.

Lees verder

Een belangrijk uitgangspunt bij het opstellen van requirements is dat alle betrokkenen het beoogde eindresultaat helder voor ogen moeten hebben. Het goed verwoorden van requirements betekent dat de klant van te voren weet wat verwacht kan worden van de oplossing en dat de leverancier in staat is aan deze verwachtingen te voldoen.

Onderzoek toont aan dat tijd investeren in het goed opstellen van requirements, de totale projectkosten vermindert. Dat komt omdat de herstelkosten aanzienlijk afnemen, terwijl de kwaliteit van het eindresultaat toeneemt.

Triple B IT Consultancy kan uw organisatie op verschillende manieren helpen de kwaliteit van de business requirements te verhogen. Dit voorkomt rework tijdens de latere fasen. Ondersteuning door Triple B IT kan variëren van het uitvoeren van audits tot het volledig uitwerken van de requirements.

Bent u geïnteresseerd in een requirement scan of wilt u weten wat wij met onze dienstverlening voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met Triple B IT Consultancy.

SAP PROJECTEN

SAP is een krachtig systeem dat uw commerciële, logistieke en financiële processen ondersteunt en hierover de informatie geeft, waarmee u uw bedrijf kunt sturen. Alle administraties zijn volledig geintegreerd in het systeem, waardoor SAP functioneert als de informatiemotor van uw organisatie.

Lees verder

Triple B IT Consultancy heeft een brede kennis van commerciële en logistieke processen én SAP. Daarmee kunnen wij de vertaalslag maken van uw bedrijfsstrategie naar de inrichting van bedrijfsprocessen en SAP- functionaliteiten. Deze vertaalslag kunnen wij vervolgens zeer goed duidelijk maken aan de belanghebbenden in de organisatie en andere betrokken SAP-consultants. SAP projecten - Triple B IT Consultancy Het succes van een SAP-project is het resultaat van het samenspel tussen de organisatie, bedrijfsprocessen, mens en cultuur en SAP-functionaliteiten. Als bij een van deze aandachtsgebieden een verandering plaatsvindt, moeten de andere gebieden meebewegen. Een goed lopend proces zorgt voor het gewenste (bedrijfs)resultaat. Triple B IT Consultancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in meerdere branches in het implementeren en optimaliseren van commerciële en logistieke SAP-functionaliteiten:

 • SAP SD (Sales & Distribution)
 • SAP MM (Materials Management)
 • SAP CRM (Customer Relationship Management)
 • SAP SRM (Supplier Relationship Management)
 • Interfaces met externe partners of interne applicaties.
Tijdens het implementeren en optimaliseren van SAP-functionaliteiten kan Triple B IT Consultancy een of meerdere rollen voor haar rekening nemen:
 • Business Consultant:
  “bruggenbouwer” tussen medewerkers organisatie en ICT-medewerkers
 • SAP-Consultant
  maken blauwdruk en configureren en testen van SAP
 • Projectleider/Teamleider
  leidinggeven aan een of meerdere projectteams
 • Testcoördinator
  coördineren van voorbereiden en uitvoeren testactiviteiten